Hierbij een doosje gemaakt met de country club papierserie. Deze serie draait om de sport golf. Ik heb niets met golf en weet er ook niets van. Geen verstand van ook. Ik volg wel een prachtige en grappige dame op youtube, Claudia, die wel golft en daar wel eens over vlogt. Haar pagina heet Volgens Clau en als je af en toe wilt lachen en grappige verhalen wilt horen moet je haar volgen.
Vergeet niet dat als je voor € 60 euro bestelt, je de stempelset die ik hier heb gebruikt, gratis kan mee bestellen. Vraag mij om de gids met alle gratis producten.

Afmetingen:
Cardstock: 10 x 8¼ inch of 25,5 x 21 cm
Rillen lange zijde: ¾, 2½, 7½, 9¼ inch of
2 – 6,5 – 19 – 23,5 cm
Rillen korte zijde: 1¾, 3¾, 5½, 7½ inch of 4,5 – 9,5 – 14 – 19 cm

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery