De under my umbrella bundel is zo prachtig en veelzijdig. Ik heb deze kaart gemaakt met het idee om het met valentijnsdag te sturen naar een goede vriendin. Uiteraard hoef je niet op valentijn te wachten om een kaart naar een goede vriend te sturen. Dat kan op elk moment. Ik heb voor deze kaart merry merlot als basis gebruikt en gecombineerd met petal pink. Wil je ook een keer zo een kaart maken? De spullen kun je bij mij kopen. Kijk onder aan in deze blog hoe je dat kan doen.

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery