Met Valentijnsdag voor de deur willen we allemaal iets leuks doen voor de mensen die ons na aan het hart liggen. Ik geef een workshop in verband met valentijn en bij een workshop krijgen de deelnemers altijd ook een kleinigheidje; vooral omdat ik het leuk vind om te delen waar ik van hou. Ik zal regelmatig workshops geven dus hou mijn agenda in de gaten Ik zal het ook bekend maken via blogs en facebook dus volg mij vooral ook op facebook.
Dit kleine gebaar heb ik gemaakt met de From the heart dsp en de Best dressed dsp. Je hebt er heel weinig voor nodig en een mooie bonus is dat er ook gratis producten gebruikt zijn.

Afmetingen:
Papier: 5½ x 4¼ inch of 14 x 11 cm
Rillen lange zijde: ¾, 2½, 3¼, 5 inch of 2 – 6,5 – 8,5 – 13 cm
Rillen korte zijde: ¾ en 3¼ of 2 en 8 cm

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery