Gisteren was de workshop met dit prachtige doosje. Normaal heb ik op vrijdag nooit een video, maar ik kon niet langer wachten om jullie te laten zien hoe mooi het geworden is. De meeste mensen bij de workshop hadden nog nooit een doosje gemaakt en ze waren allemaal erg enthousiast. Op verzoek hebben we een Valentijns project gemaakt en dit is het dus geworden. We hebben gewerkt met de From my heart suite en deze hebben we bijna volledig gebruikt.

Afmetingen:
Cardstock:
10¼ x 8¼ inch of 26,5 x 21 cm
Rillen op de lange zijde:
1¾, 4¼, 6, 8½ inch of 4,5 – 11 – 15,5 -22 cm
Rillen korte zijde:
1¾ en 6½ inch of 4,5 en 17 cm
Designpapier:
1 keer: 4⅝ x 2⅜ inch of 11,5 x 6 cm  
2 keer: 4⅝ x 1⅝ inch of 11,5 x 4 cm 
2 keer: 1⅝ x 2⅜ inch of 4 x 6 cm 

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery