Vrijdag aanstaande is het Valentijnsdag. In Nederland vieren we het niet zoals de Amerikanen, die aan al hun dierbare leuke cadeautjes en kaarten geven. Wij geven alleen cadeautjes aan onze geliefden.
Deze kaart heb ik gemaakt in rosetinten. De basiskaart is in de kleur rococo rose en dat heb ik gecombineerd met very vanilla en blushing bride. Ik heb ook een bijpassend stuk van de Best dressed dsp gebruikt. Ik heb de bijen stansen gebruikt om de hartjes uit te stansen.

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery