Deze set in een golfthema was wel even wennen. Ik vind het papier echt prachtig. De stempelset heb ik niet aangeschaft want het heeft mij niet kunnen overtuigen. Je kan niet alles mooi genoeg vinden om te kopen. Er zijn in het country club dsp ook 2 inkleurvellen en die heb ik in deze kaart gebruikt en ingekleurd met stamping blends. Het is zo mooi dat je zelf kunt bepalen welke kleuren je gaat gebruiken. Ik heb hier en vrouwelijke golfer ingekleurd in fellere kleuren. Ik heb mint macaron gebruikt als basiskaart.

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery