Mijn dochter wordt dit jaar 17 jaar. Ik heb mijn hele jonge leven gezegd dat ik moeder wil worden van een dochter en ik heb een dochter gekregen. Het is zo leuk als er een baby geboren is. Ze zijn zo klein en schattig. Nu is er dus een baby geboren in mijn omgeving en dan is het leuk om een handgemaakt cadeautje mee te nemen. In de doos zaten dus 2 leuke rompers van de winkel(hema) waar ik ook altijd hele leuke babykleren voor Alicia heb gekocht.

Afmetingen:
Doos:
Cardstock: 8 x 7 inch of 20 x 17,5 cm
Rillen alle zijden: 1½ inch of 4 cm
Denksel:
DSP: 8½ x 7&frac12 inch of 21,5 x 19 cm
Rillen alle zijden en het papier iets van de kant af op je rilbord:
¾ en 1¾ inch of 2 en 4,5 cm

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery