Vandaag gebruik ik een stempelset die ik gratis heb uitgekozen uit de sale-a-bration catalogus. De stempelset heeft een oosters thema en komt samen met een embossingfolder in een bundel. Ik heb de achtergrond eerst embosst met witte embossingpoeder en toen gesponst met verschillende kleuren inkt; een hele makkelijke techniek om mooie effecten te creëren. Dit heet de emboss resist techniek. De combinatie van kleuren is gewoon willekeurig gekozen. Onderin heb ik het groen gedaan met een blenderpen.

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery