De stempelset die ik hier hebt gebruikt heb, is een van mijn favorieten. In heb het gebruikt in combinatie met ’thanks for the laughs’. Dat is een geweldige set voor vriendschapskaarten. Ik heb gewerkt met een kleurencombinatie die niet zo voor de hand liggend is namelijk gorgeous grape (paars) en call me clover (groen). De bloemen en blaadjes zijn gestanst met de bijbehorende stansen van de ‘nieuwe bloesems’ set. De teksten zijn geweldig om kaarten te maken en andere leuke cadeautjes voor vrienden.
Ik vind het een geweldige set en jullie gaan nog heel veel dingen van mij zien die hiermee gemaakt zijn.

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery