De paaseieren liggen alweer een tijdje in de winkel en heel veel mensen kunnen daar niet van af blijven. Ons huis is daar een uitzondering in. Als ik hier paaseieren in huis haal, is dat puur ter decoratie. Ik mag ze het jaar erop met pasen weggooien en vervangen voor nieuwe. Wij zijn niet heel dol op chocolade, sterker nog, ik vind het niet lekker. Dat maakt dit cadeautje niet minder leuk. Het is een bedrukt zakje geschikt voor iedere gelegenheid. Ik heb de set ‘knuffels op papier’ gebruikt en de bijpassende stansen.

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery