Tulpen zijn het ultieme symbool voor het voorjaar (vind ik). Ik heb ze in mijn tuin groeien en ik heb ze al gezoen. Ze bloeien nog niet, maar ze zijn er wel. De krokussen zijn alweer bijna uitgebloeid. In ieder geval is het voorjaar inmiddels al in volle gang en ten tijde dat ik de blog schrijf weet ik het niet zeker, maar ik hoop dat het prachtig weer is natuurlijk. Voor deze kaarten heb ik de prachtige bundel: tijdloze tulpen gebruikt en dit waren enkele van mijn voorbeelden in een workshop. De dames hebben het erg naar hun zin gehad. Ik zal in de gebruikte materialen niet alles noemen dat ik gebruikt hebt, maar slechts die van een van de kaarten.

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery