Deze set heb ik gekocht nadat ik op pinterest zag wat anderen ermee maakten. Het was zo mooi dat ik het niet kon weerstaan. Ik heb voor de eerste kaart ook mijn inspiratie gehaald van pinterest. Ik vind het een super stempelset. Ik hou wel van de landschaps stempels. Je kan er van alles mee doen. Nu ik het heb gekocht, kan ik me niet meer voorstellen dat ik er ooit niets in zag. Grappig dan hoe dat soort dingen gaan. Ik heb de materialen voor de middelste kaart omschreven. Heb je vragen of wat ik in de andere kaarten gebruikt heb, laat het mij dan weten.

inspiratie pinterest, diverse mensen

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery