Lieve mama, vandaag vier je jouw 72 ste verjaardag. Deze kaart heb ik speciaal voor jou gemaakt. Het is met een tropisch thema, omdat je uiteraard in de tropen woont. We kunnen niet bij je zijn in deze tijd en ik je kan je verjaardag ook niet vieren met alle mensen om je heen, vanwege de huidige situatie, maar ik weet zeker dat we nog veel kansen zullen hebben om jouw verjaardag te vieren.

Deze kaart is gemaakt met de timeless tropical set met bijpassende stansen. Gemaakt met basiskaart in old olive. Deze kaart komt voor in de mini catalogus. Ik heb het dus gecased (copy and share everything).

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery