Pasen is over 2 weken en het is tijd om de paastraktaties te maken. Ik maak elk jaar paastraktaties voor mensen om mij heen, zoals collega’s. Dat gaat dit jaar waarschijnlijk niet lukken. Ik maak desondanks toch mijn paastraktaties en denk dat ik wel een paar mensen blij kan maken maar dan met een kit van de traktatie die ze vervolgens zelf in elkaar moeten zetten. Dat lijkt me wel leuk. Ik ga ze dus gewoon op de post zetten voor een paar van mijn vrienden en kennissen.

Het enige dat je nodig hebt om deze te maken zijn de doosjes en een stuk dsp van 4,5 bij 22 cm of 1¾ bij 9 inch en stempels naar jouw keus.

Gebruikte materialen:

Ik heb in deze lijst alleen de materialen opgenomen die ik op de film heb gebruikt. Wil je een andere kleur koop dat de desbetreffende kleur inkt en papier. Weet je niet precies hoe, stuur mij een mail.

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery