De inspiratie voor deze kaarten komen van Ruth van Artfulstampin. Wil je meer prachtige OSW (one sheet wonders) zien, kijk dan even op haar pagina. Echt geweldig wat zij allemaal maakt. Ik heb hier een hele a4 pagina zo gestempeld dat ik er 4 kaarten uit kan halen. Als je je kaartkarton in gedachten in 4en splits kan je het zodanig stempel. Ik heb voornamelijk met de Tijdloze tulpen gewerkt, maar heb ook andere stempelsets gekozen voor de bladeren. Dat kan iedere stempelset zijn die je al in huis hebt.

Ik heb een aantal van de gebruikte producten hieronder laten zien. Het lijkt heel veel omdat ik veel kleuren heb gebruikt. Uiteraard als je dit zelf maakt pas je zelf de kleuren inkt aan aan de kleur kaartkarton.

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery