Voor de komende feestdagen wil je toch iets hebben om bijvoorbeeld je kinderen of buurkinderen te geven. Ik heb voor dit cadeautje ook mooie voorjaarskleuren gebruikt uit de Pleased as a punch papierserie. Deze serie is inmiddels niet meer te krijgen, maar je kan het papier vervangen door een andere serie. Ik heb dat op het moment dat ik de opname deed niet in de gaten dat het niet meer verkrijgbaar was. Ik heb als optie de dsp gedaan met de subtles serie. De afmetingen wijken wat af van het filmpje, omdat ik wil dat de tekst niet onder het flapje komt te zitten.

Afmetingen:
Cardstock: 6¼ x 6¼ inch of 16 x 16 cm
Rillen ene zijde: ½, ⅞, 5⅜, 5¾ inch of 1 – 2 – 14 – 15 cm
Rillen andere zijde: 2¼,2⅝, 4⅞, 5¼ inch of 5,5 – 6,5 – 12 – 13 cm

Gebruikte materiaal:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery