Gisteren was de verjaardag van Alicia en uiteraard heb ik voor haar ook een kaart gemaakt. Deze kaart is gemaakt bij een uitdaging van mijn teamleider. We moesten de kleuren Purple posy, Highland heather, Best dressed dsp en de Varied vases stempelset gebruiken. Ik heb de kans gelijk aangegrepen om een mooie verjaardagskaart te maken. Ik heb de tekst met transparante embossingpoeder gedaan.Dat is een techniek waarbij je gebruik moet maken van een stempelhulp zoals de stamparatus. Je stempelt dan eerst een gekleurde inkt dan met enbossing inkt erover en dan transparante embossingpoeder. Zo lijkt het alsof je met gekleurde embossingpoeder heb gewerkt. Ze vond de kaart prachtig.

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery