Zoals ik eerder al vertelde heb ik veel verjaardagen in deze periode van het jaar. Mijn eigen lieve dochter is zelf ook morgen jarig en die heeft hele grote wensen. Ik help daarbij met een geldbedrag. Deze kan ook prima in een cadeaukaarthouder en daarom dit project.

Voor de rest van alle verjaardagen die er in deze periode plaatsvinden, hebben we ook de verzoekjes om cadeaukaarten van diverse winkels. Die gaan dan ook in een cadeaukaarthouder. Dat vind ik net iets moier en sjieker. Ik heb ze gemaakt met de Woven threads dsp en gestempeld met de Love what you do stempelset gecombineerd met Label me bold.

Afmetingen:
Dsp: 9 x 4 inch of 22,5 x 10 cm
Rillen lange zijde: 2½, 5, 7½ inch of 6,5 – 13 – 18,5 cm

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery