We zitten nog steeds midden in het ‘verjaardagsseizoen’ van mijn familie, maar moederdag zit er ook weer aan te komen. Ik heb nu een doosje gemaakt met een mooi formaat om leuke cadeautjes in te doen. Denk daarbij aan parfum of bonbons of iets anders dat je eigen moeder leuk vindt. Ik heb hier gewerkt met Rich razzleberry papier en de Peaceful poppies dsp. Ik heb ook 2 accesoirekits gebruikt, namelijk de peacful poppies elements en de tags & more kit.

Afmetingen:
Cardstock:
12 x 7¾ inch of 30 x 20 cm
Rillen lange zijde: 4, 5¾, 9¾, 11½ inch of 10 – 14,5 – 24,5 – 29 cm
Rillen korte zijde: ½, 2¼. 5½, 7¼ inch of 1 – 6 – 14 – 19 cm

De afmetingen voor het dsp zijn steeds een kwart inch of een halve cm kleiner dan het cardstock (kaartkarton).

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery