Ik maak veel kaarten die niet voor een bepaald doel bestemd zijn. Ik laat ze dan blanco en doe er pas een tekst op wanneer ik weet waarvoor ik ze zal gebruiken. Ik maak ze dus zo neutraal mogelijk. Dit keer gebruik ik het om iemand te bedanken, die mij zomaar iets geeft zonder daar ook maar iets voor te vragen. Ik ken de persoon in kwestie niet eens. Ik heb gewerkt met mijn absoluut favoriete kleur Blackberry bliss en Very vanilla in combinatie met de Frisse wind stempelset. Ik heb de tulpen met wink of stella bewerkt. Gewoon erover met de pen en dan krijg je een soort waterverf idee maar dan met glitters. Het geeft een erg mooi effect.

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery