Onze koning is vandaag jarig. Normaal is dat een hele grote feestdag. Bijna iedereen gaat de straat op om de vrijmarkten af te struinen, iets te drinken en/of eten of een van de vele festivals te bezoeken. Deze koningsdag is er een zoals we nog nooit hebben meegemaakt. De koning blijft thuis, waarschijnlijk met zijn gezin; ook voor hem is dat anders dan anders. We kunnen alleen maar hopen dat we volgend jaar een normale koningsdag hebben en het dan dubbel en dwars goedmaken.

Voor de gelegenheid een kaart gemaakt voor onze koning Willem-Alexander. Uiteraard uitgevoerd in oranjetinten gecombineerd met de Dinoroar dsp.

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery