Vandaag is mijn verjaardag. Ik vier zelden mijn verjaardag, meestal de kroonjaren. Dit jaar is geen kroonjaar dus ik zou het zeker niet vieren. Nu kan ik het niet eens vieren vanwege de situatie zoals het nu is. Ik heb voor vandaag dus een blog over de kaarten die ik heb gemaakt voor het plaatselijke ziekenhuis en een aantal vrienden. De basis voor de kaarten is een digitale stempelset die Stampin’Up heeft gemaakt en waarvan de totale opbrengt naar 2 goede doelen gaat. Er blijft dus niets hangen. De kosten neemt Stampin’Up op zich. Ook voor ons demonstrators is er geen commissie.

Een deel van de kaarten
Bijpassende enveloppen

Voor de kaarten heb ik stempels, stansen, papier en cardstock toegevoegd. Op de pdf staan ook enkele suggesties voor stansen en de kleuren die gebruikt zijn. Het zijn eenvoudige kaarten die gaan om de boodschap. Je kan gewoon aan de slag gaan met wat je thuis hebt aan materiaal. Ik geef onder aan de blog een voorbeeld van de stansen en stempels en papier ik gebruikt hebt voor de kaarten. Het is slechts een greep.
Klik op de onderstaande foto om ze ook te bestellen:

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery