We zijn bijna aan het einde van het Stampin ‘Up jaar. Dat betekent dat er weer een nieuwe catalogus eraan komt met heel veel hele leuke spullen. Ik kan haast niet wachten tot het er is, maar tot die tijd geniet ik nog even de dingen die er nog zijn en straks niet meer te krijgen zijn.
Ik heb nu een doosje gemaakt met de Mosaic mood dsp, die ik nog steeds heel erg leuk vind, zeker omdat het een glimmertje erin heeft. Ik heb gestempeld met de de set Bedanken in stijl, die over een paar maanden in de catalogus is, maar die je nu al kan kopen.

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery