De kaart van vandaag is gemaakt met twee stempelsets die ik echt heel erg leuk vind, maar die beiden tot en met 3 juni nog te koop zijn. Ze gaan jammer genoeg uit de collectie. Ik hou ze wel in mijn collectie. Ik heb de stempel ingekleurd met Stampin blends alcohol markers. Ik heb allerlei kleuren blends gebruikt, maar jij kan gewoon de kleuren gebruiken die je hebt liggen. Is het niet een vrolijk groepje vriendinnen geworden? De basiskaart is in de kleur Blackberry bliss, maar dat is op de foto moeilijk te zien. Wil je deze sets nog hebben wees er dan snel bij. Ze zijn nog zolang de voorraad strekt.

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery