Deze kaart heb ik gemaakt tijdens een virtuele stempelparty. Dat is gigantisch leuk. In deze tijd kunnen we niet bij elkaar komen dus moeten we improviseren. Dat doen we door virtueel bij elkaar te komen. Iemand stelt wat producten voor en wij zitten dan klaar en gaan samen aan de slag. Heb je de voorgestelde materialen niet dan moet je ze vervangen of je kan ze aanschaffen bij degene die de party organiseert. Hiervoor krijg je ruim van tevoren de tijd, tenzij het een spontane actie is; dan doen we het met wat we hebben.

Ik heb gewerkt met de Pluk de dag stempelset met bijpassende pons en ik heb de kleur rococo rose gecombineerd met merry merlot.

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery