Ik heb deze potjes gevonden in een budgetwinkel bij mij in de buurt en ze zijn zo schattig. Ik moest er iets mee doen. Ik heb zitten spitten op pinterest en daar wat inspiratie gevonden. Ik vond het zo leuk om te maken. In mijn video zeg ik bijvoorbeeld voor moederdag, maar die is uiteraard al voorbij als de video online komt. Ik heb het namelijk eerder opgenomen. Uiteraard zijn er tig momenten waarop je dit weg kan geven. Ik heb een stuk Old olive kaartkarton en een stuk uit de Dinoroar dsp.

Afmetingen:
Kaartkarton: 5½ x 3 of 16 x 11 cm
Rillen lange zijde: ½, 2½, 3, 5 inch of 2 – 7 – 9 – 14 cm
Korte zijde: ½, 2½ inch of 2 – 7 cm
Dsp: 8¼ x 2 inch of 23 x 5 cm
Rillen lange zijde: ⅝, 2⅝, 3⅛, 5⅛, 5&frac85;, 7⅝ inch of 2 – 7 – 9 – 14 – 16 – 21 cm

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery