Dit keer een kaart omdat mijn vader jarig is. Hij is op 17 mei jarig. Heel de maand mei zit nog vol met familie verjaardagen, maar daarna is het een tijdje stil. Op deze kaart heb ik de peacefull poppies dsp gebruikt. Ik denk een van de populairste desing papiersets van de mini catalogus. Ik heb het gebruikt in combinatie met kaartkarton in de kleur terracotta tile. De stempel is een oude die nu niet meer te koop is, maar ik doe in mijn lijstje een alternatieve set die je ook kan gebruiken voor de tekst.
Deze is voor jou papa; nog heel veel gezonde jaren toegewenst!

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery