Ik heb dit doosje gemaakt omdat ik van die mooie mini potjes had gekocht bij de lidl. De jammetjes zijn erg lekker, maar als je het weg wilt geven of een pakketje voor iemand wil maken, bijvoorbeed een ontbijtpakket is dit natuurlijk prachtig. Toen ik deze video maakte, eind apri; jaaa ik werk heel erg ver vooruit, was moederdag nog niet geweest en dus heb ik het over moederdag in de video.
Ik heb het gemaakt met de Nobel peacock dsp, die uit de collectie gaat. Op dit moment is het zolang de voorraad strekt en ik hoop dat het nu nog niet uitverkocht is. Ik heb het gecombineerd met een favoriete stempelset van mij, namelijk pluk de dag.

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery