De catalogus2019-2020 loopt ten einde en dat is altijd een dubbel gevoel. Er gaan stempelsets uit de collectie en dat is altijd jammer, maar tegelijkertijd komen er weer heel veel nieuwe spullen bij en dat is weer een feestje. Ik heb al een bestelling geplaatst en die is naar mij onderweg. Tot die tijd gebruik ik spullen die in ieder geval in de collectie blijven. Deze kaart is gemaakt met basiskaart kleur crumb cake en gecombineerd met een stans, in de kleur blushing bride, uit de free as a bird bundel. Ik heb de vogels ingekleurd met alcohol markers, stampin blends. Ik heb er bewust geen tekst bijgedaan zodat ik het voor iedere gelegenheid kan gebruiken.

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery