Deze kaart heb ik gemaakt met een stempelset met bijpassende pons, die vorig jaar in de herfst is uitgekomen. Uiteraard hoef je het niet met herfstkleuren te combineren. Met het schooljaar dat bijna ten einde loopt willen we allemaal wel de leraren bedanken voor het bijna afgelopen schooljaar. Deze stempelset is daar uitermate voor geschikt. Ik heb hier alleen met kaartkarton gewerkt. De basiskaart is in balmy blue en de appeltjes in petal pink, granny appel green en daffodil delight.

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery