De nieuwe catalogus gaat over een week live en wij demonstrators mochten alvast wat voorinkopen doen om aan jullie te laten zien. Ik laat jullie nu de nieuwe in colors voor de komende 2 jaar zien. Ik heb dat gedaan door een simple doosje te maken. Het hoeft ook niet ingewikkeld te zijn om mooi te zijn. De nieuwe kleuren zijn: magenta madness, just jade, misty moonlight, cinnamon cider, bumblebee.

Afmetingen:
Kaartkarton: 11 x 4 inch of 27,5 x 10 cm
Rillen lange zijde: 1, 5 , 6 , 10 inch of 2,5 – 12,5 – 15 – 25 cm
Rillen korte zijde: 1 en 3 inch of 2,5 en 7,5 cm

Het dsp snijd ik meestal een halve cm of een kwart inch kleiner dan het vlak waarop ik het ga plakken.

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery