Wie zegt dat zonnenbloemen altijd geel moeten zijn. Ik heb ze blauw gemaakt en ik vind het prachtig. Het is een zeer eenvoudige kaart, waarbij er wat technieken gebruikt worden. Technieken die niet zo ingewikkeld zijn en die je met wat basisgereedschap ook kunt doen. Ik heb de bloem gestempeld en uitgestanst en daarna ook het ‘geraamte’ gestempeld. Ik heb ook de timeless labelpons gebruikt om de tekst uit de ponsen. Omdat de in-color inkten pas 3 juni verkrijgbaar zijn, heb ik nu de night of navy gebruikt en eerst een keer afgestempeld om zo een kleur te krijgen die dichtbij misty moonligt komt. Een stuk in-color dsp maakt het helemaal af.

Gebuikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery