Voor deze doos komt de inspiratie van een pakket dat kreeg van Bol en de doos had deze vorm. Ik heb de doos dus uit elkaar gevouwen en gekeken hoe het in elkaar zat en ik heb het in het klein geprobeerd te maken. Uiteraard moet je een en ander aanpassen zodat je het goed kan sluiten. Bij de Bol heb je van die mooie scheurlijnen waar je langs scheurt.

Ik heb gewerkt met nieuwe kleuren in de collectie en nu is dat magenta madness geworden, een zeer felle roze kleur, een soort zuurstok kleur. Ik houd ervan. In het filmpje heb ik ook stansjes gebruikt en dat ben ik vergeten te vertellen, maar die komen van Tasteful labels stansset.

Afmetingen:
Kaartkarton: 8 x 7-3/4 inch of 20 x 20 cm
Rillen 8″ zijde: 1-1/2, 2, 6, 6-1/2 inch of 4 – 5 – 15 – 16 cm
Rillen 7-3/4 zijde: 1-1/2, 3-1/2, 5, 7 inch of 4 – 9 – 13 -18 cm
Het dsp is heb ik in de helft gedeeld en over de smalle zijde aan elkaar gelijmd om een stuk te krijgen dat lang genoeg is.

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery