Heel veel van onze kinderen hebben gisteren de uitslag gehad van hun eindexamen (dat geen eindexamen was). Het was voor velen, ondanks dat ze de uitslag al voor een groot deel wisten, toch een erg spannend. Ik heb dus een kaart gemaakt om iedereen die geslaagd is te feliciteren met het resultaat. Het harde werken is beloond. Nu op naar het vervolgonderwijs. Ik hoop dat iedereen daar net zo hard z’n best gaat doen.

Ik heb een shaker kaart gemaakt met de bundel (stempelset en pons) Jar of flowers. Het is een prachtige set met diverse bossen bloemen die je naar wens kan inkleuren. Een bos voor elk seizoen, dus een set voor het hele jaar. De shaker domes, in de vorm van een pot kan je vullen met wat je wilt. Ik heb ze hier gevuld met groene en witte steentjes. Ik heb ze al gezien met zonnebloemenzaden en dat is echt een top idee. De teksten heb ik genomen uit de set Kaartje van mij.


Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery