Craft your way up.

Kaarten voor een uitdaging

Ik heb meegedaan met een uitdagen die ons in staat stelt om buiten onze comfortzone te treden. Dit keer was het een kleuren uitdaging met de kleuren: balmy blue, misty moonlight en magenta madness. Ik heb hiervoor de boho indigo set weer gebruikt (kan je raden dat ik het geweldig vind) en de flowering blooms, die ik bij een andere uitdaging gewonnen heb. Een prachtige set, die mij vrij direct opviel. Ik wilde het sowieso hebben en toen kreeg ik de kans om het te kiezen bij een uitdaging. Omdat ik 2 kaarten heb, zijn er veel produkten genoemd onderaan mijn pagina. Uiteraard koop je alleen wat je wil hebben. Je kunt combineren met wat je al thuis hebt.

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery

1 reactie

  1. Marion Derron Maggi

    Você tem um fabuloso blog de graças. Marion Derron Maggi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2024 At Hillery's

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑