Deze suite (een compleet met coördinerende materialen) was meteen een van mijn favorieten. Het is een geweldige serie en ik moet er steeds aan denken dat ik die niet elke keer weer oppak om iets mee te gaan doen. Ik heb nu wel veel meer mooie spullen om mij te inspireren. Ik ben heel blij dat ik deze hobby heb, zeker in de tijd waarin we hebben gezeten en nog steeds wel een beetje zitten. Zo heerlijk om je dan terug te trekken met alle leuke dingen die er in mijn hobbykamer op mij liggen te wachten.

Afmetingen:
Kaartkarton: 8-1/4 x 6 inch of 21 x 5 cm
Rillen lange zijde: 3, 4, 7, 8 inch of 7,5 – 10 – 17,5 – 20 cm
Rillen korte zijde: 1, 4-1/2, 5-1/2 inch of 2,5 – 11 – 13,5 cm

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery