Ik heb deze serie gekocht voor de pons, maar was zo aangenaam verrast met alles dat erin zit. En er zit veel in.
Ik heb op deze kaarten verschillende technieken gebruikt en zal snel een filmpje maken die deze technieken laat zien. Ik heb onder andere embossing gedaan en gesponst. De teksten zijn uit een andere stempelset met alleen Nederlandse teksten en is een must have voor je collectie. Ik in de lijst met gebruikte materialen alles gezet dat ik gebruikt heb, maar uiteraard hoef je niet alles te kopen om kaarten te maken.

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery