Deze week in tegenstelling tot vorige week een kleine doos gemaakt met design papier. Het is heel makkelijk gemaakt en je kan er in een uur een heleboel maken voor bijvoorbeeld een traktatie voor in de klas als afsluiting van het schooljaar. Ik heb het gemaakt in de kleur real red en het voorbeeld was in pumpkin pie. Ik heb de Pluk de dag stempelset met margrietpons gebruikt. een geweldige en mooie combinatie.

Afmetingen:
Designpapier: heel vel van 6 x 6 inch of 15,2 x 15,2 cm
Rillen ene zijde: 1, 2-3/4, 3-3/4, 5-1/2 inch of 2,5 – 7 – 9,5 – 14 cm
Rillen andere zijde: -1/2, 1-1/2, 5 inch of 1 – 5 – 12,5 cm

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery