Ik maak in deze periode veel felicitatiekaarten omdat ik ze ga schenken aan een goed doel. Ik heb pas een nieuwe stempelset gewonnen bij een uitdaging en dat was niet direct mijn eerste keus om te kopen, maar wat vind ik het geweldig. Ik kan het bijna niet meer wegleggen en dus ga je deze nog veel voorbij zien komen in allerlei stijlen. Leuk om simpele stempelkaarten te maken, maar ook om te embossen en met verschillende kleuren te combineren. Ik heb gecombineerd met de prachtige tekst stempelset Volop vrienden en voor de engelse tekst heb ik de Posted for you set gebruikt. Vrijdag gebruik ik de pons die hierbij hoort, daarom staat er in het overzicht de bundel. Koop je die krijg je meteen 10% korting.

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery