Ik heb een hele simpele basiskaart gemaakt met deze prachtige stempelset. Het is een set waarmee je makkelijk kan beginnen. Iedereen kan hiermee een mooie kaart of ander project maken. Ik heb meerdere kleuren gebruikt om te stempelen, maar het kan ook prima met 1 kleur. Dat geeft ook een prachtig effect zoals je kan zien. Ik vind het echt een hele mooie set en dat zag ik absoluut niet toen ik het voor het eerst zag. Het past ook goed in de huidige tijd, waarin we allemaal moeten leren omgaan met de pandemie. Ik hoop dat jij het ook ziet.

In het lijstje met gebruikte materialen zet ik echt alles wat ik gebruikt heb voor de twee kaarten. Kies hieruit wat je nog nodig hebt om zelf deze of andere kaarten te maken.

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery