Ik heb deze doos gemaakt met het Boho Indigo productpakket. Dit is een prachtig en compleet pakket. Het enige dat je nog nodig hebt is kaartkarton en bijpassende inkt. Ik heb het in dit geval gecombineerd met night of navy kaartkarton en inkt en blaadjes uitgestanst met garden green kaartkarton.Uiteraard is dit een keus; er is namelijk al heel veel voorgesneden in het pakket zelf. Verder heeft het pakket al het andere dat je nodig hebt.

Afmetingen:
Kaartkarton: 10-1/2 x 7-1/4 inch of 25,5 x 18,5 cm
Rillen lange zijde: 1, 4-3/4, 5-3/4, 9-1/2 inch of 2,5 – 12 – 14,5 – 23 cm
Rillen korte zijde: 1 en 6-1/4 inch of 2,5 en 16 inch

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery