Maandag heb ik de kaart laten zien die op de craftmiddag is gemaakt door Shenna. We hadden dus een middagje craften en de meiden hebben genoten van de creatieve middag. Vandaag laat ik de kaart zien van Alicia. Ze hebben beiden hun inspiratie van pinterest en Alicia heeft de inspiratie van Conni Richter. Ze vond het zo een mooie kaart dat ze besloot het met andere kleuren te maken voor haar neefje. Het is een afwijkende vorm kaart en de afmeting van de basiskaart is: 7-1/2 x 3-1/4 inch of 19 x 8 cm.

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery