Ik heb maandag de kaarten laten zien in een video op youtube en nu laat ik mijn eigen bijdrage zien. Deze kaart heb ik 5 keer gemaakt en 4 daarvan het ik opgestuurd naar collega demo’s.
Ik heb voor mijn kaart een basis gebruikt van grey granite en de ponsbundel Fancy phrases. De pons bij deze set is een labelpons. Verder heb ik ton sur ton (met dezelfde kleur) op het bumblebee gestempeld. Ik heb ook de embossingfolder Dainty diamonds gebruikt met zilver foil karton. Dat geeft een prachtig resultaat. Ik heb ook met embossingpoeder de stempel geembosd( is dat een woord?).

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery