Deze kaart heb ik gemaakt met een beperkt aantal materialen die ik had geselecteerd. Ik mocht niets anders pakken en dat was een uitdaging. Ik heb de designer series papier stacks gebruikt die in iedere kleurfamilie te krijgen is. Ik heb de bloem gestempeld met versamark emboss inkt. De embossing heb ik gedaan met witte poeder en een heattool. De bloem heb ik ingekleurd met Stampin’ blends alcoholmarkers. Dit heb ik voor het eerst gedaan, maar het resultaat vond ik erg mooi. Kan me zo voorstellen dat het met een donkere kleur embossingpoeder ook mooi moet zijn. vanwege het contrast.

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery