Het is nog lang geen kerst, nog 4 maanden, maar ik en iedereen in de craft wereld of andere hobby, is al bezig met de kerstcadeautjes, kaartjes enzovoorts. De nieuwe kerstcatalogus is dit jaar iets eerder uitgekomen en dat zal vanaf nu altijd zo zijn. Dit zodat we ook op tijd kunnen starten met onze kerstpresentjes. Vanaf volgende week zijn al deze materialen te koop voor klanten. We hebben nog geen idee hoe kerst er dit jaar zal uitzien, maar cadeautjes en kaarten zullen sowieso gemaakt worden. Ik heb voor dit doosje de prachtige poinsettia place gebruikt. Hoe leuk is het om een kerstster te kunnen maken met de stansen?!

Afmetingen:
Papier: 8 x 4-1/2 inch of 20 x 11 cm
Rillen lange zijde: 2-1/2, 3-1/2, 6, 7 inch of 6 – 8,5 – 14,5 – 17 cm
Korte zijde: 1 en 3-1/2 inch of 2,5 en 8,5 cm

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery