Dit is een van mijn favorite stempelsets uit de catalogus van 2020-2021. Ik heb er al best veel mee gemaakt en nu heb ik een kaart gemaakt met de waterverf techniek. Dat is heel eenvoudig maar geeft een geweldig effect. Je dipt gewoon je stempelblok in de stempel inktpad en met de inkt die op je blok is ga je met een waterpenseel gewoon schilderen op je papier. Ik heb in dit geval shimmery white kaartkarton gebruikt. Het geeft een prachtig rommelig effect. Bij dit soort technieken wil je geen perfectie.

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery