Vorig jaar was er een plaid design papier, wij zeggen schots (Schots), en ik ben heel erg blij dat er dit jaar weer een schots papierblok is. Iedereen die vorig jaar een kerstkaart heeft gehad weet dat ik dat toen met het schotse papier heb gemaakt. Ik weet nog niet waarmee ik dit jaar de kaarten zal maken. Er is zoveel moois dit jaar, dus het wordt een moeilijke keus. Ik heb dus met het nieuwe schots papier een doosje gemaakt, maar ook met de geweldig mooie stansen die erbij zaten. Die zijn echt een must-have.

Afmetingen:
kaartkarton: 8-1/4 x 5-3/4 inch of 21 x 4,5 cm
Rillen lange zijde: 1-1/4, 4, 5-1/4, 8 inch of 3 -10 – 13 – 20 cm
Rillen lange zijde 2 inch of 5 cm: 5/8 en 4-5/8 inch of 1,5 en 11,5 cm
Rillen korte zijde: 1-1/4 en 4-3/4 inch of 3 en 12 cm

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery