Deze kaart heb ik deze week gegeven aan een vriendin van Alicia die jarig was. Ik heb wel de tekst veranderd naar ‘hartelijk gefeliciteerd’, maar ik laat het hier zien met ‘dat verdient een bloemetje’ uit de Bijzondere zonnebloemen stempelset. De bloem is uit de Prized peony bundel, en dat is een stempelset en bijpassende stansen. Als je ze samen koopt krijg je 10% bundelkorting.
Ik heb real red ( een dieprode kleur) kaartkarton en inkt gebruikt. De bloem heb ik een keer vol gestempeld en de 2e keer zonder mijn inktkussen weer te inkten en dan krijg je dus een lichtere tint van dezelfde kleur. Dat noemen we 2e generatie stempelen of in het Engels ‘stamp off’. Ik heb de witte laag geembost met een embossmal. De tekst heb ik in een mal gestempeld van de gestikte zeshoeken. Uiteraard kan je ook gewoon een vierkant uitknippen.

Gebruikte stansen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery