Ik vind de stansen uit de Plaid tidings serie zo geweldig. Samen met het papier is het een geweldige combinatie. Ik heb die in dit geval ook gebruikt en gecombineerd met de cadeauseizoen stempelset die draait om het kerst en sinterklaasfeest. Ik heb het in de video gedaan in de pumkin pie. Het voorbeeld is gemaakt in rich razzleberry.

Afmetingen:
Uitgestanst: grootste vorm uit het stansenpakket
Rillen lange zijde: 2-5/8 en 3-1/2 inch of 6,5 en 8,9 cm
Rillen korte zijde: 7/8 inch of 2,2 cm
* zie video voor verdere instructies.

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery