De feestdagen komen allemaal dichterbij. In Noord-Holland hebben we Sint Maarten en in heel Nederland Sinterklaas en het kerstfeest. Zijn er meer regionale feestjes die ik vergeet of niet ken, laat het me weten.
Ik heb nu de walvis bundel gebruikt om een Sinterklaas cadeautje te maken. Ideaal en prachtig voor kinderen, maar ook voor de volwassenen (grotere kinderen).

Afmetingen:
Kaartkarton: 8-1/4 x 5-1/2 inch of 21 x 14 cm
Rillen lange zijde: 1, 4, 5, 8 inch of 2,5 – 10 – 12,5 – 20 cm
Rillen korte zijde: 1 inch of 2,5 cm

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery